You are here: Home Werken met Pranaz

Pranaz werkt

Pranaz is opgericht door Marion de Hont:  “Na een studie commerciële economie werkte ik 20 jaar in loondienst. Nu zet ik met Pranaz mijn kennis en ervaring graag in.

Ik geloof dat mooie (interne of externe) klanten en de beste medewerkers niet zonder elkaar kunnen. In je kracht werken daar gaat het om! Dat voelen klanten. En ik blijk goed in te kunnen schatten waar iemand het beste op zijn/haar plek is. Dat is mijn passie!

Steeds een kijkje mogen nemen in een “nieuwe keuken”, positief kritisch de vinger op de zere plek leggen en accenten ter verbetering aangeven, is wat mij inspireert en motiveert.”

Door objectief te luisteren, persoonlijke aandacht te geven, gericht vragen te stellen zie ik snel waar de schoen knelt. Verbinding en communicatie is daarbij essentieel. Met hart voor de zaak en hart voor de mens. Ik geef suggesties voor hele praktische oplossingsgerichte aanpassingen of ben gewoon hands-on zelf aan de slag. Waarom ik hier goed in ben? Ik heb dit gewoon al heel vaak gedaan, vind dit leuk en daar ligt blijkbaar mijn talent.

Karakter waar vanuit Pranaz werkt;

Recente opdrachtgevers

Klik op het logo voor meer informatie:

Referenties

"Je hebt je snel een juist beeld gevormd van de functies en je zoemde tijdens de gesprekken moeiteloos in op kritieke functie-eisen en de vereiste competenties. De onderlinge samenwerking tijdens en rond de gesprekken liep vanaf het eerste moment zeer soepel en constructief. Ik heb ons contact in deze als zeer positief ervaren. Als bedrijven mij zouden vragen om jou in te schakelen bij het invullen van openstaande vacatures zou ik zeggen: doen!!"

"Ik heb de overtuiging dat we door jouw inzet, de juiste kandidaten op de juiste plaats hebben gekregen. Het is hard werken voor een kandidaat, maar jij weet het beste naar boven te krijgen!"

"Sterke punten van Marion zijn; mensenkennis - taktisch, maar wel eerlijk- doortastend - toegankelijk voor alle 'niveaus'- betrouwbaar- weet 'negatieve' boodschap op positieve opbouwende manier te brengen- weet tempo er goed in te houden- gezellig. Ontwikkelpunten; kan deze echt niet bedenken"


3 Managers Coöperatie VGZ, Arnhem en Eindhoven

“Marion heb ik leren kennen als een doortastende manager die communicatief en commercieel begaafd is. Ze heeft snel voor ogen heeft hoe ze de zaken aan wil pakken en weet die ideeën om te zetten in concrete acties. Ze is een People manager die er bovendien voor zorgt dat de organisatie de klant in het vizier krijgt en houdt.”

Charlotte Rekko, Management Consultant, Bergkracht Organisatie Advies

“Marion is een heel positief ingestelde, gedreven en klantvriendelijke persoon. Iemand die zoals dat mooi heet "low maintenance" is, veel eigen initiatieven heeft en een grote gunfactor. Commercieel, maar altijd rekening houdend met de klantbehoefte. Een groot plezier om met haar samen te werken gezien haar grote collegialiteit en een heel plezierige persoon om mee om te gaan.”

Michel Verduin, Director, Coleridge & Valmore (voormalig Michael Page Executive Search)

Marion is een resultaatgerichte maar vooral mensgerichte manager met een oneindige commerciële drive. Ik heb met enorm veel plezier met haar samengewerkt en veel van haar geleerd.”

Femke Dekker – ter Meulen, Senior Recruiter a.i.

Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Ik vind je een professionele dame, die scherpe analyses maakt en snel tot conclusies kan komen, heldere kaders hanteert (en die ook –belangrijk- in de loop van een traject, temidden van hectiek en discussies, goed in de gaten houdt), passie en plezier uitstraalt en daarmee ook betrokkenheid en integriteit. Ik heb ook zelf weer veel geleerd van de gesprekken met jou, dus dank daarvoor.

Pascale Voermans manager MSZ Menzis